SOCIETATEA ROMANA DE SPRIJIN AL VARSTNICILOR SI SUFERINZILOR CU AFECTIUNI DE TIP ALZHEIMER (SOCIETATEA ROMANA ALZHEIMER)

Societatea Romana Alzheimer, fondata in 1992, este o organizatie umanitara, non-guvernamentala, non-profit, creata de personal medical calificat: doctori, asistente medicale, studenti la Medicina, psihologi, asistenti sociali. Treptat s-au alaturat pacienti si membri ai familiilor.

In concordanta cu statutul si numele sau, Societatea Romana Alzheimer lucreaza in comunitate, oferind asistenta sociala si medicala persoanelor varstnice. Scopurile Societatii Romane Alzheimer sunt de a interveni direct la nivelul comunitatii, mediind relatia pacient-familie-societate si de a crea sisteme moderne de ingrijire si de asistenta pentru persoanele varstnice cu tulburari mentale, in special de tip neurodegenerativ. In 20 de ani, a devenit un partener al profesionistilor, al pacientilor si membrilor familiilor acestora, al structurilor de la nivelul comunitatii, cu o intensa activitate in domeniul informarii si educarii, diagnosticarii timpurii si interventiilor la nivel comunitar.

 

Adresa de contact:
Societatea Romana de Sprijin al Varstnicilor si Suferinzilor cu Afectiuni de tip Alzheimer
Str. Austrului nr. 52
024072 Bucuresti Romania
Telefon: (+40) 0213348940
Fax: (+40) 0213348940
E-mail : contact@alz.ro
Website : www.alz.ro
Persoana de contact: Maria Moglan
Telefon: (+40) 0726966122
E-mail: mariamoglan011@gmail.com